Macarrons


Ingredients

  • 360 g de macarrons
  • 1 Ceba grossa
  • 3 Tomàquets madurs petits
  • 200 g de carn picada (meitat porc, meitat vedella)
  • 50 g de formatge ratllat (preferentment parmesà)
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre.
  • Aigua
 racions

Elaboració

Rentem i ratllem els tomàquets, els hi traiem les llavors i ho reservem.
Per fer el sofregit, daurem la ceba trinxada en una paella amb força oli. Quan la ceba estigui ben transparent, hi afegim la carn picada i ho deixem sofregir fins que la carn hagi quedat ben rostida. Hi tirem el tomàquet ratllat que tenim reservat. Deixem coure tot junt, carn picada i tomàquet ratllat, uns 5 minuts.
Coem els macarrons en una olla amb aigua bullent, sal i un raig d'oli d'oliva perquè no s'enganxin. La cocció dels macarrons ha de durar 8 minuts. Quan estiguin cuits, els escorrem i els posem en una cassola amb oli d’oliva, els barregem amb la carn picada i tomàquet ratllat, rectifiquem de sal i pebre, si cal . Ja per acabar, ho deixem coure a la cassola tot junt I remenant bé, uns 5 minuts més.
Servim a part, el formatge ratllat.
 45 min.

Resultat d'imatges de macarronsç

1 comentari: